Post by belsnipanispa on Feb 4, 2022 18:31:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragons: Rise of Berk ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragons: Rise of Berk IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují coiny ▞▞▞
▞▞▞ Dragons: Rise of Berk 2022 version ▞▞▞
Hra je v pořádku, ale je problém s připojením k serveru. I po silném wifi připojení to říká, že se nelze připojit. Teď se nemůžu ani přihlásit a hrát. Ale když jsem to mohl hrát, bylo to v pořádku. Ale prosím, opravte problémy se serverem. Pak budu hrát hru znovu.
Obecně milující hru. I když dostat draky přes 90 bude utrpení. Nemluvě o městě samotném.
je to jedna z mala her co me bavi a vydrim u ni dlouho. jen by to chtelo napriklad boje proti jinym hracum, vytvaret kmeny, navstevovat jiny hrace nebo menit draky treba. potom by bylo fajn kdyby VIP bylo levnejsi nebo se dalo koupit treba za suroviny
Mám problémy, když se někdy podívám na reklamu, vykopne mě to, když hra
Miluji tuto hru, ale jsou směšně předražené. Zdá se, že zapomněli, že je to hra a nekupujete skutečné draky. Je velmi obtížné získat některého z opravdu dobrých draků, pokud nejste Dračí jezdec.
Dlouho nacita,hral jsemm cca 2 hodiny pote jsem ji omylem shodil po nacteni hry jsem byl znovu na zacatku, to fakt ne! Nebudu hrat pokazdy znova,skoda pekna hra.Uninstal.
Tato hra se mi velmi líbí, ale když se snažím hru spustit, vyskočí upozornění na aktualizaci. Problém je v tom, že nemůžu nainstalovat aktualizaci, takže jsem teď zamčený na hlavní obrazovce a nemůžu už hrát. Prosím opravte to
Vždy mi to šlo, byla jsem daleko, ale po aktualizaci mi to nejde načíst.. Strašně mě to bavilo
Proč to nefunguje Už jsem si stáhl 687 mb obsah a zasekl se na 17. 11. a můj telefon má víc než dost místa a paměti RAM a moje wifi určitě není pomalé, ale hra říká, že znovu připojte internet... víte, že jsem byl opravdu se na tuto hru těším, ale opět jsem byl zklamán
Množství mikro transakcí a poměrně drahé extrémně. dá se ale hrát bez nich .hra je jinak dobrá uvital bych pouze větší svobodu místo primocarosti stavby objektů . chválím balíčky karet
dream-league-soccer-mod-apk-data-v1-57-1-57-unlimited-apk
Jsem TAK naštvaná! Nakonec jsem se dostal do druhého kola přežití (po poražení prvních 6 vln), pak jsem se dostal až do 6. vlny a hra se právě uzavřela!! Můj pokrok byl ztracen, spolu s ovocem šalvěje a akčním spěchem, které jsem si koupil, abych se dostal tak daleko! Pak se to stalo podruhé. Dostal se do 5. vlny a hra se právě vypnula. Opravdu ne šťastný.
Stejně jako hra, ale některá vejce/budování/mise potřebují více než 5 dní a jsou příliš hotové, doufejme, že čas na dokončení by se mohl zkrátit...
Měl jsem hodně draků a teď musím začít znovu od Toothless lvl 3.
Aite, takže jsem hrál několik dalších masivních grindovacích her. Ale tyto hry vám alespoň umožňují brousit, abyste dosáhli toho, co potřebujete. Placení vám dává pouze výhodu nebo šanci získat lepší monstrum. Ale tato hra, některé z věcí, které nemůžete získat nebo dělat, pokud nezaplatíte. Pomalé levelování, budování, nedosažitelné postavy atd. Svým způsobem se opravdu snaží ze všech sil vymáčknout vás do bodu, za který budete platit.
Nechce se mi zapnout
Jak je nová verze Valentin tak se mi to nechce načíst
Dragons: Rise of Berk ማስመሰል zxny
Je to skvělá hra, jediným problémem je, že trvá roky, než uděláte něco jako vycvičit draka a dokončení trvá 10 hodin a získat legendární draky vyžaduje tisíce předmětů, jejichž nalezení trvá 3 hodiny, takže je téměř nemožné. abyste se dostali kamkoli, měli byste při sledování videa udělat věc, která vám zabere 20 minut pauzy, možná 30 až hodinu, protože 20 minut pauzy na 14hodinové cestě moc nepomůže
Cat Runner: Decorate Home Lomu spēles rgd
UwU. Je to dost dobrá hra, v tuto chvíli nevím ani co my na této hře vadí. doporučuji
... měl totiž na svědomí jeho sedmiletý syn Ashaz, kterému půjčil svůj iPhone. Na něm syn následně hrál hru Dragons: Rise of Berk.
Hra je super ale nechce mi to dát draka mám jen prvního takže se nedostanu dál posílal jsem bezzubku dvakrát sance na draka je asi jako šance na nůž v csgo asi 5% takže uninstal
Nevychytané aktualizace...
Úžasná hra, ale je zbytečné, aby kolo výher guanlet mělo úžasné ceny, když se vždy zastaví ve stejné oblasti, vždy dostanu stejné 4 ceny, ryby, dřevo a bitevní vylepšení a dostal jsem je pouze jednou.
U této hry jsem si jako první všiml, že DOBA NAČÍTÁNÍ TRVÁ TAK DLOUHO A STÁLE SE ŘÍKÁ, ŽE TERRI LE TERRORS JSOU NA POTŘEBĚ, PROSÍM OPRAVTE TO!!!!!!!
Dragons: Rise of Berk Simulare tzpe
Nechápete
Kvůli trapnymu MP davam 1 hvězdu a to hru hraju přes 2 roky
Ostrovy jsou příliš malé a zvláštně tvarované. Nemohu postavit další most bez dalších 1000 Vikingů, pro které není místo, věšák je téměř plný, ale nemůže se rozšířit, aniž byste utratili mnohem více run, nejhorší ze všeho OPRAVDU NENÁVIDÍM POSLEDNÍ AKTUALIZACI!! ! Nikdy nedostanu další Gobberův denní balíček, protože téměř každý den je potřeba buď 35 milionů ryb nebo dřeva nebo obojího a dokonce i moji nejlepší sběrací draci dostanou méně než 10 % z toho najednou! Mělo by to být týdenní úkol, protože nemohu získat z jakéhokoli jiného zdroje!
Hra na motivy seriálu Jak vycvičit draky se tváří, že je zdarma ...
Miluji tuto hru, je velmi vzrušující a opravdu mě udrží většinu času aktivní a je docela zábavné ji hrát. Nemám s touto hrou vůbec žádné potíže
Tato hra by mohla být dobrá, ale je to MASIVNÍ hromadění peněz a má příliš mnoho bran/úzkých míst na zpomalení postupu. Také poměr strávený čas vs. odměna je pravděpodobně jeden z nejhorších, jaké jsem kdy v mobilní hře viděl. Opravdu zklamání, protože se zdá, že by to mohlo být dobré, ale způsob, jakým se neustále snaží přimět lidi, aby utráceli, je prostě směšný. Odinstalováno a již nikdy nebude nic stahovat od těchto vývojářů.
Dragons: Rise of Berk Simulaatio ztw
Dragon Village NEW APK - Nejnovější Verze 1.0.6 - Android ...
Nejde to spustit KATASTROFA No jo de to pustit ale načítá se to totálně dlouho
Tato hra je opravdu zábavná a poskytují dobré služby
Miluji trénink draků a je opravdu nejlepší
Tato hra je opravdu něco pro mě opravdu mě baví a doporučuji
Super hra. Doporučuji pro všechny milovníky Jak cvičit draka.
Výborná hra, ale teď mě otravila poslední aktualizace s přidělováním soupeřů, kteří nejdou zvládnout. Přidelte se ne podle pohárků, ale podle stejného lvl draků!!! 😠
Jediné mínus že Bleskoběska je jen za reálné peníze, jinak jde vše získat časem Dobré zpracování alfa draků, ale mrzí mě, že toho s nimi nejde dělat tolik jako s normálními.. První vyloženě zásek v postupu přišel až po měsících hraní na úrovni hlavní budovy 12. Ale nic, co by nevyřešila trpělivost, stará se o draky a hlídání že všichni pracují
Dlouho se načítá a je to úplně na hovniválů
Nejde nainstalovat
Nemohu hrát pomocí svého telefonu Android pomocí svého účtu. Navždy se to zaseklo při načítání stránky. Když přepnu na účet hosta, načte se jako obvykle. Předtím jsem stále přecházel z telefonu (android) a ipadu, abych mohl hrát tuto hru, ale nyní mohu hrát pouze přes ipad. ☹️
Moc super hra ale tech aktualizace
Oceňuji herní zážitek a naprostou rozmanitost draků ve hře. Přesto si myslím, že je co zlepšovat. Úkoly by mohly mít rovnoměrnější tempo, aby se na hráče nehromadily tak rychle/tak často. Také bych doporučil dát Toothless o něco větší šanci na nalezení jedinečného/exkluzivního vajíčka při omezeném hledání. Kromě těchto dvou návrhů je hra zvládnuta docela dobře.
Znemožnili jste kontaktování podpory ze samotné hry. Sběratelské předměty zmizely a z toho, co jsem našel, to není otázka zodpovězená na často kladené otázky. Prosím, dovolte mi pracovat ve vašem týmu podpory, protože se zdá, že dostávají zaplaceno za absolutně nicnedělání! AKTUALIZACE: Tito lidé se nemohli starat o nic jiného než o získání vašich peněz. Jsou nečestní a líní. Po několika měsících jsem ODEHLÁSIL A ODINSTALOVAL a doporučil bych všem ostatním, aby udělali totéž.
Dragons: Rise of Berk จำลองสถานการณ์ sxw